DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
    • 57
    • 1920-720-WAK-10
    • 56

    Babagan Kita

    Khusus kanggo produksi peralatan listrik rumah tangga cilik, OEM lan ODM
    Reception Room

    Dongguan Shao Hong Electronic Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi R&D, produksi lan penjualan. Utamane digawe ing oven konvensi, frig udara multi-fungsi, kompor multi-fungsi, panci termo listrik, dispenser banyu, mesin kopi, produsen es krim, lan produksi lan penjualan alat ketel ing omah. Kita duwe tim R&D sing berpengalaman, fasilitas canggih lan jalur produksi otomatis, kanggo nindakake macem-macem proyek ODM utawa OEM saka peralatan pawon lan peralatan banyu ngombe.

    Kita wis ngekspor menyang luwih saka 60 negara lan wilayah kayata Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Prancis, Jepang, Italia, Spanyol, Polandia, lan Rusia; Kangge, kita makarya karo akeh merek liyane sing misuwur ing saindenging jagad.

    Cara anyar kanggo urip sampeyan