DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Babagan Kita

    Babagan Kita

    Dongguan Shaohong Electronic Technology Co., Ltd. dununge ing Kutha Tangxia, Kota Dongguan, kanthi transportasi sing trep banget. Adohe 30 kilometer adoh saka Bandara Internasional Bao'an, 30 kilometer saka Pelabuhan Bay Bay, 38 km saka Pelabuhan Shenzhen Yantian, lan 53 kilometer saka Bandara Internasional Hong Kong.

    Iki didegake ing 2017, minangka perusahaan teknologi tinggi R&D, produksi lan penjualan. Utamane digawe ing oven konvensi, frig udara multi-fungsi, kompor multi-fungsi, panci termo listrik, dispenser banyu, mesin kopi, produsen es krim, lan produksi lan penjualan alat ketel ing omah. Kita duwe tim R&D sing berpengalaman, saka pangembangan produk, desain, verifikasi, produksi massal; kita bisa nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi ing saindenging jagad. Kangge, kita duwe fasilitas canggih lan jalur produksi otomatis, kanggo nindakake macem-macem proyek ODM utawa OEM peralatan dapur lan peralatan banyu ngombe.

    Wiwit didegake, perusahaan kasebut pancen ketat babagan kontrol kualitas. Kita ngontrol kualitas kanthi ketat babagan kontrol input bahan mentah, kontrol proses produksi, lan inspeksi pra-pengiriman. Sanalika, kita uga wis nggawe konsep "ngladeni pelanggan ngembangake awake dhewe", mbutuhake personel layanan bisnis lan pelanggan kanggo nanggapi email lan pitakon pelanggan kanthi tepat wektu lan efektif, lan tindakake pitakon pelanggan sajrone proses kasebut, lan njaga komunikasi karo pelanggan lan ngerti sales pelanggan sanajan sawise dikirim, pancen marem pelanggan lan supaya pelanggan milih kita.

    Lingkungan Perusahaan

    Meeting Room
    Parts Processing Department
    Hallway
    Producing Department
    Exhibition Room
    Warehouse

    Sertifikat Kualifikasi

    Ing 5 taun iki, kita wis ngekspor menyang luwih saka 60 negara lan wilayah kayata Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Prancis, Jepang, Italia, Spanyol, Polandia, lan Rusia; Kangge, kita makarya karo akeh merek liyane sing misuwur ing saindenging jagad. Produk uga wis dingerteni dening para pelanggan.

    Kita wis nduweni kualifikasi karo ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, QC080000: 2017 (manajemen zat mbebayani) lan OHSAS18001 (kesehatan lan keselamatan kerja), ISO22000 (sertifikasi sistem manajemen keamanan panganan). Produk kami wis sesuai karo China 3C, UL Amerika Utara, CUL, TUV / GS Eropa, CE, Korea Selatan KC, Jepang JET, sertifikasi CB bangsa IEC liyane. Saben produk ngalami inspeksi lan tes kualitas sing ketat. Iki minangka jaminan sing apik kanggo kemampuan ngladeni pelanggan manca gedhe, importir gedhe, pedagang gedhe, lan penjual sing gedhe.

    Kita terus njogo filosofi bisnis "Kualitas Pertama, Inovasi lan Pengembangan, lan Win-win karo Pelanggan", terus-terusan golek kemajuan teknologi, terus inovasi, lan menehi pelanggan produk lan layanan premium.

    Ing mbesuk, kanthi upaya gabungan kabeh kolega Shaohong, kita bakal dadi kuwat lan luwih apik, terus maju, lan mabur luwih dhuwur.