DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Oven Kukus Digital kanthi Mangkuk Prancis, Panel Kontrol Gedhe, Wadah Air, Konveksi Udara lan Toast Air Fryer Oven 4L CO-11S

    Katrangan singkat:

    • Panel kontrol tutul gedhe

    • kanthi fungsi uap

    • Kapasitas: 4L

    • Mangkuk kaca Prancis

    • Jendhela visual


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    - Goreng udara mini iki nduwe fungsi masak siji-tutul lan sirkulasi udara 360 ° cepet kanggo nyedhiyakake asil sing renyah nggunakake minyak sithik.

    - Penggoreng udhara nggunakake minyak nganti 85% luwih sithik tinimbang cara nggoreng jero tradisional kanthi njaga rasa sing padha, dadi hadiah sing sampurna kanggo anggota kulawarga lan kanca.

    - Air fryer sing wiyar 4L, Kajaba iku, Masak panganan sing sampurna kanggo 3-5 wong sekaligus.

    - Mangkuk kaca sing bisa dicopot supaya sampeyan bisa ngresiki nganggo banyu utawa nggunakake mesin cuci piring sing luwih sehat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: