DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Kitchenaid Dual Convection Countertop Oven Air Fryer, Countertop Toaster Oven Foodie Gril, Ove Convection with Glass Bowl, Air frier Kanthi 360 ° Anti-scalding Protective Holder, Gampang Dianggo lan Resik, 7L-10L CO-05DHA

    Katrangan singkat:

    Kapasitas Standar: 7L

    Kapasitas Maksimal: 10L

    Daya: 1000W


    Detail Produk

    Tag Produk

    Gampang digunakake:Air fryer dilengkapi panel kontrol siji-tutul. Cukup uripake fryer, pilih panganan banjur wiwiti. Rasakne panganan asri sing enak mung kudu 3 langkah!

    Gampang dibersihake: Mangkuk kaca meja oven konveksi iki, cukup nulungi mangkuk kaca menyang banyu lan wisuh umpluk, ora seneng fryer udara plastik sing luwih akeh.

    360 ° ANTI-SCALDING: Fryer udara iki dilengkapi wadhah gelas kaca perlindungan panas kanggo nglindhungi kulawarga lan anak-anake

    360 ° CIRI KULIT PANAS AIR:Oven fryer hawa panas iki nggunakake teknologi masak anyar kanthi sirkulasi udhara kanthi panas 360 ° sing nyuda minyak lan lemak kurang saka 85% tinimbang nggoreng minyak tradisional. Masak panganan kanthi merata kanggo asil emas-coklat lan éca kanthi sistem sirkulasi udara sing efektif banget.

    AKSESORI LEBIH LANJUT

    Aksesoris standar: Tongs, Rak sedheng, Rak dobel

    Aksesoris opsional: Wajan Pizza, Cincin Extender, Kranjang Uap, Sate, Rock Roast

    ◎ Kapasitas masak 7L kompak.

    ◎ Selaras karo standar safety GS A-13.

    ◎ Satuan masak serbaguna lengkap kanggo panggang, panggangan, panggangan, barbeque, kukus, broil, dehidrasi, defrost, lan fry-fry.

    ◎ 10 Program masak prasmanan kanggo masak macem-macem jinis panganan.

    ◎ Tutup kaca tempered transparan lan mangkuk kaca tahan panas kanggo keamanan panganan.

    ◎ Suhu masak antara 65ºC nganti 230ºC (149ºF - 446ºF).

    ◎ Tambah kapasitas kanthi nambah cincin extender (opsional).

    ◎ Pateni kanthi otomatis sawise tutup diangkat (Opsional GS A-13 disusun kompil).


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: