DongGuan Shao Hong Electronics
Teknologi Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Kabar

    • Ana prabédan gedhe antarane boiler

      Boiler banyu bisa uga diarani dispenser banyu.Umumé, boiler banyu bisa dipérang dadi rumah tangga lan komersial.Sing komersial duwe macem-macem kesempatan panggunaan, kayata toko teh susu, restoran, warung kopi, rumah sakit, sekolah, unit perusahaan, pabrik. ...
      Waca liyane
    • Apa prinsip kerja peralatan banyu ngombe?

      Dispenser banyu anget Nalika dispenser banyu anget digunakake, pencet saklar pemanas, lan sumber daya bakal nyuplai daya menyang lampu indikator "tetep anget" minangka indikasi daya.Ing wektu sing padha, sumber daya dipérang dadi rong cara: siji cara dadi sirkuit pemanasan ...
      Waca liyane
    • Apa faktor sing mengaruhi rega panci kesehatan?Katrampilan milih pot kesehatan

      Mungkin akeh wong sing ora ngerti babagan pot kesehatan.Secara harfiah, pot kesehatan minangka wadhah banyu sing nggodhok sing bisa njaga kesehatan, kaya ceret listrik.Apa pot kesehatan pancen duwe efek kesehatan?Napa rega panci kesehatan beda-beda?Ayo goleki bebarengan ...
      Waca liyane
    • Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka electric kettles?

      Apa sampeyan ngerti apa sing bisa salah karo ceret listrik kasebut?Apa sebab-sebab kegagalan kasebut?lan carane ndandani iku?Dina iki, editor bakal ngurutake kesalahan umum lan cara pangopènan ceret listrik kanggo sampeyan.1. Lampu indikator ora urip, lan banyu ora bisa digodhog ...
      Waca liyane
    • Rega khusus kanggo Dispenser Banyu ing Sep.

      Rega khusus kanggo Dispenser Banyu ing Sep.

      Kabar apik!Rega khusus kanggo dispenser banyu mandiri ing Sep.
      Waca liyane
    • Air Fryer bisa nggawe apa wae sing dikarepake

      Kayane ora gampang nggoreng jagung, nanging ana rahasia kanggo manggang kanthi apik.Dina iki wong-wong Shaohong bakal ngajari sampeyan supaya bisa panggang jagung sing enak ing omah kanthi gampang.Rasane enak kaya sing tuku saka njaba.Saiki ayo nimbang carane nggunakake air fryer.Gawe guyonan sing manis...
      Waca liyane
    • Seneng baking karo Convection Oven

      Oven conevetion nganggo mangkuk kaca Frecnch, sing langsung ngimpor saka Frech, tampilan panorama 360 derajat kanggo masak panganan, nikmati kesenengan baking!Sampeyan tansah sibuk banget nganti ora duwe wektu kanggo masak.Apa sampeyan pengin seneng-seneng masak ing omah dhewe?Haha, mesthi diakhiri karo ...
      Waca liyane
    • Produk Anyar-Mesin Banyu Soda Diluncurake

      Produk Anyar - Dispenser Banyu Soda Diluncurake Kaya sing wis dingerteni, kanggo sawijining negara, ilmu pengetahuan lan teknologi minangka tenaga produktif utama, lan ilmu pengetahuan lan teknologi nyegerake negara kasebut;lan kanggo pabrik, kekuwatan R&D lan kemampuan desain raket banget karo kacepetan lan q ...
      Waca liyane
    12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2