DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Penggorengan udara, nikmati urip panganan sing sehat

    xinwen1

    AIR FRYER, NIKMATI URIP Panganan sing Sehat

    Nikmati panganan minangka kesenengan sing gedhe banget sajroning urip. Kanggo akeh gourmet, panganan gorengan mesthi dadi favorit, nanging kanthi rasa wangi lan renyah, pengalaman empuk lan jus, panganan goreng uga dadi sebab utama sing nyebabake kesehatan. Mangan panganan kanthi isi lemak akeh minangka beban abot ing awak. Dadi, apa ana alat masak ing pasar sing bisa nahan rasa lan tekstur panganan goreng kanthi nyuda asupan lemak?

    Penggorengan udara SHAO HONG minangka artefak sing bisa nyebabake kesehatan lan panganan. Iki nduweni ciri khas masak tanpa minyak, sehat lan kurang lemak, lan reresik otomatis. Kanthi fryer udara iki, sampeyan bisa langsung dadi ahli gourmet. Produk iki digawe saka bahan aman kelas panganan kanthi sakabehe. Desain siklon panas derajat 360 derajat unik sing ora bisa mati bisa nggayuh panas panganan kanthi seragam tanpa diuripake. Sanalika, desain kacepetan angin sing bisa disetel telung kacepetan bisa milih kacepetan angin sing cocog miturut macem-macem bahan panganan. Apik nyingkat wektu masak. Kajaba iku, fryer udhara SHAO HONG mesthi njaga panganan supaya subur lan kurang minyak, ngunci nutrisi saka njero, lan nggawa kesehatan dobel kanggo para pengunjung.

    Penggorengan udara SHAO HONG wis nggawe desain sing apik. Kanthi nambah dering waja tahan karat, kapasitas fryer udara bisa ditambah saka 12L dadi 17L, sing nambah ruang masak; awak kaca transparan bisa ndeleng kanthi jelas proses masak. Kabeh ana ing kontrol; kanthi tambahan tas panyimpenan, panyimpenan tahan debu luwih trep; sekaligus, produk iki uga dilengkapi fungsi reresik otomatis suhu tinggi, sing bisa cepet ngetokake minyak lan mbebasake tangan sampeyan.

    Adhedhasar konsep masak sing sehat lan desain produk sing dipikirake, fryer udara SHAO HONG mesthi disenengi para pangguna, lan uga nampa tanggepan pasar sing apik, supaya bisa nggayuh tujuan supaya masak luwih sehat lan gampang urip. Nggoleki masa depan, SHAO HONG bakal ngetrapake konsep mangan sehat tanpa minyak lan kurang minyak, lan menehi pengalaman masak gourmet sing luwih apik kanggo pangguna kanthi kaluwihan produk sing luwih misuwur, desain produk sing luwih intim, lan mode masak sing luwih sugih, lan uga ngidini pangguna kanggo ngrasakake urip sehat sing luwih bermutu.

    xinwen2
    xinwen3

    Wektu kiriman: Mar-08-2021