DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Oven Oven karo Bowl Kaca Prancis "Si se xing ye" (Lumrahe seneng karo barang sing apik, bisa uga panganan), rasa seneng panganan minangka tujuane manungsa sing ora ana enteke wiwit wiwitan.

    Oven Oven karo Bowl Kaca Prancis "Si se xing ye" (Lumrahe seneng karo barang sing apik, bisa uga panganan), rasa seneng panganan minangka tujuane manungsa sing ora ana enteke wiwit wiwitan. Saiki, nalika urip saya akeh, panganan, sandhangan lan panganan masarakat wis saya owah. Jinis panganan terus dikayaake. Maneka warna teknik masak wis ditambahake ing jajaran masak gourmet, sing nggawa luwih akeh pengalaman novel tumrap selera masarakat.
    Nanging, wong modern kanthi wuta ngupayakake rasa enak, kakehan bumbu ditambahake ing proses masak panganan. Miturut statistik, wong Cina nggunakake rata-rata minyak 42,1g saben dina, meh tikel kaping pindho kanggo standar kesehatan.

    Kepiye wae mbebayani panganan sing akeh lemak?

    Kolesterol lan lemak sing akeh banget bakal nglumpukake ing tembok pembuluh getih, nyebabake arteriosclerosis, mengaruhi fungsi otak, nambah kedadeyan penyakit jantung, penyakit jantung koroner lan penyakit liyane, lan apa maneh, nambah kemungkinan kanker awak. Panganan lan kesehatan ora bisa kuciwa. Kanggo ngrampungake masalah iki, SHAO HONG ngluncurake sawetara oven gelombang cahya sing cerdas. Serangken oven nggabungake baking, baking, baking, pemanas, cair, reresik lan fungsi liyane kanggo nyukupi kebutuhan dapur saben dinane.

    Aksesoris dhasar saka oven panggang, panggangan sing kurang cocok kanggo memanggang swiwi, sikil pitik, daging wedhus, iwak lan daging liyane. Gelombang cahya inframerah 360 kacepetan dhuwur, panganan daging panggang angin puyuh, meksa lemu lemu, daginge renyah, enak lan ora lemu. Panggang pizza, tart endhog, kentang goreng, ubi jalar lan cemilan populer liyane, rak sing kurang uga dibutuhake. Panggangan dhuwur dicocogake karo "cincin dhuwure" kanggo manggang panganan sing luwih gedhe, kayata pitik panggang.

    Operasi cepet, kualitas tinggi, kacepetan masak cepet.

    Mung butuh 40 menit kanggo masak pitik ing oven SHAO HONG, lan rasane ora kompromi. Nggunakake gelombang angin infrared kanthi angin gedhe 360 ​​derajat kanthi cepet kanggo nyepetake panganan, cepet, efisien, lan bisa meksa gajih panganan daging, iku pancen alat pawon sing kudu diduweni kanggo saben kulawarga.

    Oven panggang SHAO HONG, uga dikenal minangka "fryer udara", sawetara fryer udara ing pasar nggunakake wajan logam sing dilapisi, gampang ngasilake bahan beracun ing suhu dhuwur, bisa nyebabake kerusakan awak. Oven SHAO HONG nggunakake tutup ndhuwur kaca tempered sing transparan. Wajan sing digunakake ing seri mewah yaiku wajan sing diimpor saka Prancis, lan nduwe hak penjualan global eksklusif; loyang seri tengah-tengah uga digawe saka bahan kelas A domestik.

    Mode operasi oven SHAO HONG uga macem-macem. Panel operasi mekanik cocog kanggo para wong tuwa, lan jinis cerdas siji kunci cocok kanggo wong sing males utawa wong masak. Uga ana seri, yaiku nyetel "wektu, suhu, kacepetan angin" miturut kahanan panganan. Siji iki cocog kanggo wong sing seneng masak lan trampil masak. Nanging, SHAO HONG duwe resep sing diwenehake, cukup pilih kebiasaan pribadi. Ora preduli gaya endi sing bebas sumelang sawise didol!

    Wis asring diarani manawa panganan estetis ing jagad iki ora bakal kuciwa. Nalika manungsa modern ora sengaja golek sajian sing enak, dheweke uga luwih nggatekake kanggo njaga kesehatan. Tim panelitian ilmiah SHAO HONG netepi konsep "nyedhiyakake urip sing berkualitas lan sehat" lan terus berkembang ing inovasi produk. Gunakake wektu luang kanggo ngrasakake pengalaman urip anyar sing diwenehake kanthi panganan sing sehat.


    Wektu kiriman: Mar-08-2021