DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Dongguan Shaohong Electronic Technology Co., Ltd. tampil ing Pameran Air Internasional Amsterdam "AQUATECH"

    Wiwit tanggal 5 November nganti 8 November 2019, "Pameran Perawatan Banyu Internasional Amsterdam kaping 25" dianakake ing Pusat Pameran lan Pameran Internasional RAI ing Amsterdam, Walanda. Macem-macem seri banyu mancur, alat pembersih banyu lan mesin banyu sparkling Dongguan Shaohong Electronic Technology Co., Ltd. bakal katon kaya jadwal. Aula pameran kasebut dununge ing aula 01.132, adegan kasebut narik akeh perusahaan dapur lan dealer global kanggo ngunjungi lan negosiasi.

    xinwen6

     

    Minangka salah sawijining prastawa industri paling pengaruh ing jagad perawatan banyu, Amsterdam

    International water treatment exhibition, the Netherlands, adheres to its consistent purpose, gathers high-quality professional buyers and peers through a wide range of international industry contacts, and creates the most ideal business atmosphere for many international exhibitors. Therefore, Amsterdam International water show attracts thousands of water treatment enterprises from more than 100 countries and regions every year. Among them, Dongguan Shaohong Electronic Technology Co., Ltd. has been invited to participate in the Netherlands International Water Exhibition for the third time. Dongguan Shaohong Electronic Technology Co., Ltd. is a high-tech enterprise integrating R & D, production and sales. It has a senior R&D team, advanced production equipment and automatic production line. In addition

    kanggo produksi dispenser banyu, reresik banyu lan seri mesin banyu umpluk, uga ngasilake peralatan pawon saben dinane liyane, kayata kompor multi-fungsi, fryer udara, panci termal listrik, mesin kopi, mesin es krim, lsp. Perusahaan iki dipanggonke ing pasar tengah lan dhuwur. Kabeh produk wis ndhaptar sertifikasi keamanan ing saindenging jagad, lan wis didol menyang luwih saka 60 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Nduwe hubungan koperatif sing apik lan stabil karo perusahaan merek terkenal ing donya.

    xinwen7

    Dispenser banyu merek, pemurni banyu lan seri mesin banyu sparkling utamane diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Prancis, Jepang, Italia, Spanyol, Polandia, Rusia, Afrika Selatan, Belgia, India lan negara-negara liyane lan wilayah, lan bakal resmi mlebu pasar domestik ing taun 2019.

    xinwen9

    Wektu kiriman: Mar-08-2021