DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Shaohong 4L, Cooker Listrik multi-fungsi, Panci Tekanan Digital Instan, tombol Tutul, Cooker Lambat tahan Noda, Steamer, Saute, Cooker Beras, Pembuat Kue, Cooker Egg, Sterilisasi lan anget kanthi Panel LCD Gedhe, 11+ Aksesoris, kuning. AX-971DT

    Katrangan singkat:

    Kapasitas: 4.0L

    Daya: 1000W

    Ukuran produk: 35 * 295 * 245mm


    Detail Produk

    Tag Produk

    Tekanan tekanan listrik Shaohong duwe akeh prabédan: Unggas, Sup, Kacang polong / Cabe, Bubur, Kue, Endhog, Masak alon, Nasi, Masak Tekanan, Saute, Uap, lan Yogurt, cukup tombol tombol kanggo ngrampungake panganan sing enak lan nutrisi.

    Batin kompor tekanan instan digawe saka teflon kelas panganan, Ora mung lapisan bebas kimia nanging uga tahan driji. 3-lapisan ngisor, awet lan malah distribusi panas. Nggunakake telung generasi teknologi masak lan tenaga dhuwur 1000W paling anyar, yen dibandhingake karo kacepetan masak tradisional sing saya mundhak 70%, bisa luwih njaga nutrisi panganan.

    Panci njero bisa dicopot sacara ergonomis, gampang dibersihake lan aman saka mesin cuci piring. Panci kita nyedhiyakake keluwesan kanggo mlebu wektu masak, sampeyan bisa nyetel tekanan lan level rasa kanggo nyukupi kabutuhan pribadi. Kajaba iku, tampilan LCD gedhe nduwe penyesuaian ketinggian otomatis, kemajuan masak visual, suhu masak visual, lan fungsi mateni bip.

    Tekanan tekanan Shaohong nyedhiyakake macem-macem jinis aksesoris, kalebu buku Resep, cangkir Ukur, Dayung Beras, Sup Sup, Sarung Tangan × 2, Klip Pangan, Pad, kukus Telur, Steamer Baja tahan karat, lan Dering Segel. Tekanan kompor kanthi kualitas apik lan fitur super. 10 fitur keamanan internal. Kabeh fungsi proteksi wis diuji lan aman.

    Tekanan tekanan listrik Shaohong dipercaya lan njamin. Yen dibandhingake karo garansi setaun liyane, kita bisa nyedhiyani layanan tim sawise 2 jam 7/24 jam, yen sampeyan nemoni masalah, aja bebas hubungi kami.

    ◎ Masak nasi, bubur, sup, lan kari lsp. Kasedhiya aduk otomatis sing bisa dicopot.

    ◎ Panel kontrol tutul intuisi.

    Setting Setelan timer lan suhu digital kanthi tampilan LED

    ◎ Jendela kaca transparan kanggo nonton proses masak.

    Pot 4L panci utama sing bisa dicopot ora tahan.

    Loading Ngisi kontainer:

    Wadah 1x20ft: 624 pcs

    Wadah 1x40ft: 1296 pcs

    1x40HQ Wadah: 1440 pcs


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: