DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Shaohong air frokers best seller prime, 13QT Air Fryer Oven, karo Resep Book, Fryer Chip Bebas Minyak, Basket Nonstick, kanggo Cooking Low Fat, 1300W Electric frigger listrik paling laris, indikator LED, 12-in-1 Preset kanggo Heating, Baking , Panggang & Dehidrasi SH-777MH

    Katrangan singkat:

    Model Ora.: SH-777MH

    Kapasitas: 12-17L

    Daya: 1300W

    Bahan: Mangkuk kaca Prancis asli lan teknologi Prancis kanggo opsional

    Dimensi karton metu: 385 * 385 * 385mm

    Bobot: 8kg


    Detail Produk

    Tag Produk

    - Penggoreng udara iki nggawe 'panganan goreng sing sehat' dadi kasunyatan. Suhu kisaran saka 149-482 ° F ngidini sampeyan masak ing suhu sing dipengini, supaya bisa ngrampungake panganan sing garing, garing lan garing kanthi nggunakake paling ora 98% minyak tinimbang gorengan tradisional. Pamit kanggo nggoreng tradisional.

    - Goreng udhara duwe wajan kaca sing bisa dicopot ing njero. Sawise digunakake, sampeyan bisa langsung nggawa, lan banjur bisa ngresiki kanthi gampang, uga bisa ngilangke permukaan udara.

    - Fryer udhara kasedhiya ing papat mode masak sing beda-beda, tumis / goreng / panggang / panggang, kanggo nyukupi kabeh kebutuhan panganan lan nggawe kabeh dadi kepala omah

    Telpon setelan suhu lan mekanik gampang digunakake.

    Satuan masak serbaguna lengkap kanggo panggang, panggangan, panggangan, barbeque, uap, broil, dehidrasi, defrost, lan fry-fry.

    Tutup kaca tempered transparan lan mangkuk kaca tahan panas kanggo keamanan panganan.

    Suhu masak kalebu 65ºC nganti 250ºC (149ºF - 482ºF).

    Tambah kapasitas kanthi nambah cincin extender (opsional).

    Pateni kanthi otomatis sawise tutup diangkat.

    Ngemot kontainer:

    1 × 20ft Wadah: 455 pcs

    1 × 40ft Wadah: 945 pcs

    1 × 40HQ Wadah: 1080 pcs


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: