DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Harga jual paling laris karo fributor udara paling murah, minyak goreng oven kurang saka 13.4QT Listrik, panel Turbo Digital kanthi 11 Preset, Pangeling Preheat & Goyang, Nonstick Basket AX-767MH

    Katrangan singkat:

    Kapasitas: 12-17L

    Daya: 1300W

    Bahan: Mangkuk kaca Prancis asli lan teknologi Prancis kanggo opsional

    Dimensi karton metu: 385 * 385 * 385mm

    Bobot: 6,6kg


    Detail Produk

    Tag Produk

    Tampilan sing apik kanthi prasetel sing gampang digunakake. Kajaba iku, kesepakatan utama sing paling laris karo fributor udara bisa gampang dipasang ing meja sampeyan.

    Kesepakatan paling laris karo fributor udara, nggunakake lemak nganti 85% luwih murah tinimbang panganan sing digoreng kanthi tradisional, sajrone njaga rasa sing padha, dadi hadiah sing sampurna kanggo kulawarga utawa kanca.

    Yen dibandhingake karo kranjang bunder 4-kuarter utawa malah sing luwih cilik, sing paling laris karo penjual udara paling murah bisa nganggo pitik lbs-6 lbs, dene kranjang bunder cilik ora bisa. Tuku ukuran XL 5,8-Quart iki, nyedhiyakake kulawarga sampeyan paling ora 3-5 wong.

    11 Pratelan Siji Sentuhan: Steak, Unggas, Seafood, Udang, Bacon, Panganan Beku, Kentang Prancis, Sayuran, Sayuran ROOT, Roti, lan Desserts. Cukup pilih prasetel kanthi 1 tutul gampang ing tampilan lan sampeyan siyap masak. Sampeyan uga bisa ngeset wektu masak / wektu.

    Kranjang ditutupi nonstick sing bisa dicopot yaiku aman kanggo mesin cuci piring, tanpa PFOA & tanpa BPA. Goreng udhara.

    Kasedhiya 100 resep-resep asli, éca & gampang kanggo saben panganan. Temokake carane akeh pengaruh sing masak panganan nganggo fryer air shaohong ing media sosial, uga tutorial resep lan video sing tetep saka komunitas kita.

    Wektu masak luwih cepet tinimbang oven konvensional, nanging asile luwih asri lan luwih enak. Uga duwe fungsi pangeling salaman. Panaskan unit sadurunge nambahake bahan kanggo entuk asil sing paling apik.

    Tuku dilengkapi pitulung saka Tim Dhukungan Pelanggan sing migunani. Lan kesepakatan paling laris karo para fributor udara Shaohong, bisa nyedhiyakake voltase beda-beda miturut pilihan sampeyan.

    Katrangan

    Selaras karo standar safety IEC A-13.

    Panel kontrol dicetak laser tahan lama.

    Telpon setelan suhu lan mekanik gampang digunakake.

    Satuan masak serbaguna lengkap kanggo panggang, panggangan, panggangan, barbeque, uap, broil, dehidrasi, defrost, lan fry-fry.

    Tutup kaca tempered transparan lan mangkuk kaca tahan panas kanggo keamanan panganan.

    Suhu masak kalebu 65ºC nganti 250ºC (149ºF - 482ºF).

    Tambah kapasitas kanthi nambah cincin extender (opsional).

    Pateni kanthi otomatis sawise tutup diangkat.

    Ngemot kontainer:

    1 × 20ft Wadah: 688 pcs

    1 × 40ft Wadah: 1420 pcs

    1 × 40HQ Wadah: 1620 pcs


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: