DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Goreng udara cilik Shaohong kanthi 9 Aksesoris, Roaster, Broiler, Rotisserie, Dehydrator, Oven, Toaster, Pizza Oven lan Warmer. Kalebu Cookbook. Sear nganti 500 ° F. Kapasitas Ekstra Gedhe, Kabeh Piranti Kabeh. Baja tahan karat. AFO 46045 SS. MO-02DHY

    Katrangan singkat:

    Kapasitas: 12-17L

    Daya: 1300W

    Bahan: Mangkuk kaca Prancis asli lan teknologi Prancis kanggo opsional

    Dimensi karton metu: 385 * 385 * 385mm

    Bobot: 6.18kg


    Detail Produk

    Tag Produk

    Cukup cilik supaya bisa dipasang ing meja utawa ndhuwur meja, nanging cukup kanggo nggawe panganan kanggo kulawarga. Shaohong fryer udhara cilik kanthi mangkuk kaca masak sing jembar sing bisa nganti 14 liter.

    Masak sing sehat digawe gampang. Suhu & pangaturan wektu sing bisa disetel udhara cilik bisa ngilangi kebutuhan minyak tambahan Pilihan sing sehat ora ana watese - Masak, Panggang, Panggangan, Uap, lan Panggang & Air-Fry.

    Goreng udhara cilik Shaohong kanggo wektu masak luwih cepet dibandhingake oven umume sing diuji Lab kanggo mesthekake akurasi lan kacepetan Ngirit wektu ing pawon tanpa ngorbanake rasa

    Suhu dhuwur & kipas internal nyebarke hawa kanggo panganan sing lembab & gurih. Masak kanthi rapi & nahan rasa bahan sing beda Nganti suwene sajam wektu masak Cocog kanggo daging, steak, daging babi, pitik, sayur-sayuran

    Kaca sing apik kanggo ngresiki kontrol rotary sing gampang digunakake, 2 rak masak kawat, lan penjepit piring nggawe prap & plating panganan dadi gampang

    Descripition

    Tundhuk karo standar safety GS A-13.

    Sistem aduk sing dipatenake sing nggoreng kentang goreng kurang saka 1kg.

    Gampang nggunakake setelan otomatis lan suhu digital kanthi tampilan LCD.

    Satuan masak serbaguna lengkap kanggo panggang, panggangan, panggangan, barbeque, uap, broil, dehidrasi, defrost, lan fry-fry.

    Tutup kaca tempered transparan kanggo keamanan panganan.

    Suhu masak antara 65ºC nganti 220ºC (149ºF - 428ºF).

    Kontrol kacepetan kipas dhuwur / Kurang.

    Panci aduk sing aman kanggo mesin cuci piring.

    Tambah kapasitas kanthi nambah dering extender.

    Pateni kanthi otomatis sawise tutup diangkat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: