DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Konvensi Oven Roti Oven Oven Fryer Udara Gratis Countertop Listrik Oven Fender Udara, Putih, 18Q CO-06DSA

    Katrangan singkat:

    Tabung pemanas listrik siklon 360 ° pemanasan kanthi cepet lan teknologi baking. Kanthi fungsi semprotan tangki banyu Oven Konveksi, bisa nyemprotake banyu metu saka nozel sajrone proses masak degreasing suhu dhuwur supaya bahan-bahan seger lan jus.


    Detail Produk

    Tag Produk

    Panganan Goreng HEALTHIER: Tabung pemanas listrik siklon 360 ° pemanasan kanthi cepet lan teknologi baking. Kanthi fungsi semprotan tangki banyu Oven Konveksi, bisa nyemprotake banyu metu saka nozel sajrone proses masak degreasing suhu dhuwur supaya bahan-bahan seger lan jus.

    Gampang digunakake: Cooker 11-in-1 sing bisa diprogram, layar tutul digital, Suhu masak nganti 500 ℉ (350 ℃), nggawe sampeyan gampang masak kabeh panganan, wiwit kentang goreng nganti panganan cuci mulut manis lan popcorn sing enak, bahan beku, siap dipangan, panganan segara, pitik lan sayuran.

    MATERI GRADE Panganan: Mangkuk kaca, Roast Rack Suit lan cincin penyambung stainless steel. Penggoreng udara bisa ditambah saka 12L dadi 17L ​​kanthi cincin extender stainless steel. Kapasitas kasebut bisa nyedhiyakake panganan kanggo 3-5 wong, pas karo pitik 5lbs-6lbs kabeh.

    19.2lb, Kapasitas: 12-17L


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: